Monumenten Bodegraven-Reeuwijk

20 november uitreiking boekje ‘Monumenten in Bodegraven-Reeuwijk’

Op vrijdag 20 november om 12.30 uur vindt de officiële uitreiking plaats van de eerste exemplaren van het boekje ‘Monumenten in Bodegraven-Reeuwijk’. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zal deze officiële uitreiking digitaal, via Teams verlopen.

Het boekje is tot stand gekomen door de samenwerking van vrijwilligers Marjan Lamfers, Ferd Wannaars, Petra Schildmeijer, Leendert Spijker, Eke Vos en medewerkers van gemeente Bodegraven-Reeuwijk Paul Rouing en Saskia de Wit.

Daarnaast hebben veel eigenaren van monumenten en cultuurhistorisch waardevolle panden hun medewerking verleend en waren de informatie en de beelden die de werkgroep heeft ontvangen van onder andere Rob Alkemade, Cock Karssen, de Historische Kring Bodegraven en het Streekmuseum Reeuwijk bijzonder waardevol.

Wij zijn dan ook trots dat we dit boekje kunnen uitgeven. Het is een prachtige verzameling van verhaal en beeld geworden die de lezer meeneemt in verhalen van toen en nu.

Wilt u graag digitaal aanwezig zijn? Meld u vóór aanstaande vrijdag 10:00 uur aan via sdewit@bodegraven-reeuwijk.nl. U ontvangt dan een linkje via e-mail.