monumenten-in-BR

Bijeenkomst MV-BR op donderdag 27 oktober om 20:00 uur in Bodegraven

In onze nieuwsbrief nodigden we u uit voor de volgende bijeenkomst van de Monumentenvereniging. De leden hebben de keukentafelgesprekken ervaren als een leuke en informele manier om bij elkaar te komen en informatie en ervaringen uit te wisselen.

We praten deze keer onder meer over de stijgende lasten waar wij als eigenaren en beheerders van Rijks- en gemeentelijke monumenten en cultuurhistorische panden mee worden geconfronteerd. Ook het onderwerp energie gaat iedereen nauw aan het hart. Als klap op de vuurpijl zijn de WOZ-tarieven (weer) gestegen, en hebben zelfs het landelijke nieuws gehaald. We zijn erg benieuwd wat de leden daarvan vinden, en hoe zij met die lasten omgaan.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 27 oktober aanstaande op de Zuidzijde 85a te Bodegraven. Parkeren langs de openbare weg of vooraan op het terrein van de Vliethoeve (als daar plaats is).

Vind u het leuk om aanwezig te zijn, u bent van harte uitgenodigd! Het is wel handig als u even laat weten of u wilt komen. Bel naar Jos de Lange, 0651191613, of Adriana Kool, 0644842867. Een mailtje  naar http://bestuur@www.monumentenvereniging.nl kan natuurlijk ook.