woonhuis Burg Le Coultrestr 2, Bodegraven

Informatieavond 17 april

Dinsdag 17 april wordt info avond

Aanvankelijk was het de bedoeling om de algemene ledenvergadering (ALV) te houden op 17 april. De stukken waren echter niet op tijd klaar. We hebben de ALV daarom verplaatst naar 23 april.

Omdat de locatie voor de vergadering van de 17e al was geboekt, houden we op 17 april een informatieavond over mogelijkheden voor de gemeente om bij te dragen aan de instandhouding van monumenten en beeldbepalende (CHW-) panden.

Locatie informatieavond

De bijeenkomst vindt plaats bij hoeve Paardenburgh, Dammekant 2 te Bodegraven. We starten om 20.00 uur (ontvangst vanaf 19.45 uur) en u kunt parkeren bij de locatie.

instandhouding monumenten en CHW-panden

Op 17 april willen wij graag met u in gesprek over mogelijk­heden voor de gemeente om bij te dragen aan de instandhouding van monumenten en beeld­bepalende (CHW-) panden. In onze nieuwsbrief van vorige week heeft u kunnen lezen welke mogelijkheden de vereniging eerder besprak met de gemeente.

Wat spreekt u aan en wat niet? Kent u misschien goede voorbeelden uit andere regio’s? We zijn erg benieuwd. Samen kunnen we onze inzet richting de gemeente bepalen.

Daarnaast bespreken we kort de statuten en gaan we in op de plannen van de gemeente met het nog te ontwikkelen paraplubestemmingsplan.

Laat even weten of u komt

Het is handig wanneer we tevoren enigszins een idee hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten. We stellen het op prijs als u via onderstaande button aangeeft of u komt. U kunt dan tevens wat informatie geven over uw pand en wat u verwacht van de vereniging.